Menu

Blogs van Haringboer

Blogs Haringboer, Blogs van Haringboer

Blog #5: Corona = wildkamperen

Bang dat je de vakantie in je achtertuin moet doorbrengen wegens het Corona-virus? Overweeg eens om te wildkamperen. Zo kun je er toch op uit maar breng je jezelf en anderen niet in gevaar! Lees mijn Corona-blog hier!

Blog #4: Kubb, het leukste familiespel

Ohja, ik ben ook fan van het fantastische buitenspel Kubb, het perfecte vakantiespel voor het hele gezin. Ik heb er dus maar een website voor gebouwd. Gewoon, leuk. Benieuwd? Bezoek dan eens kubb.nl

Blog #3: Tentharingen action

Ik krijg vaak de vraag waarom ik vind dat haringen zo belangrijk zijn tijdens jouw kampeertrip. Ik zal dit proberen uit te leggen in een blog, lees hem hier!

Blog #2: Houten tentharingen

Op de eilanden worden veel houten tentharingen gebruikt. Begrijpelijk: houten haringen zetten zich goed vast in de zanderige ondergrond! Haringboer heeft echter een goed aluminium alternatief, ik leg je uit wat de voordelen zijn! Lees mijn blog over houten tentharingen hier!

Blog #1: Leave No Trace

Door een klant werd ik gewezen op de Leave No Trace filosofie en wat voor raakvlak dit met mijn haringen had. Dit is de reden dat ik heb besloten me in deze filosofie te verdiepen en hier wat over te schrijven. Lees het artikel hier!

Heb je een idee voor een blog-onderwerp? Laat het me weten!

0