MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Haringboer ❤️ Duurzaamheid!

Wat hebben we een prachtige planeet. Maar wat gaan we er slecht mee om!
Iedereen heeft hierin zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Ik doe dit door binnen mijn onderneming duurzame keuzes te maken die zo min mogelijk impact hebben op de wereld. Wat ik neem van de aarde, probeer ik ook weer terug te geven aan de aarde.

Samen houden we ze de wereld gezond!

Dit wordt ook wel “duurzaam ondernemen” genoemd. Maar eigenlijk zou dit de norm moeten zijn om te ondernemen! Ik heb op sommige vlakken trouwens wel je hulp nodig. Help jij mee?

Hoge kwaliteit tentharingen

Ik ben een productontwerper. Ik geloof in goede producten. Met goede producten bedoel ik duurzame producten. Producten van hoge kwaliteit.

Producten van hoge kwaliteit gaan namelijk langer mee. En hoe langer ze meegaan, hoe minder vaak je ze hoeft te vervangen.

Mijn streven is dus het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Elke tentharing die je bij mij koopt is geoptimaliseerd op materiaal en afwerking, allemaal om ervoor te zorgen dat de haringen lang meegaan.

Hoogwaardig materiaalgebruik

Ik laat mijn haringen maken van hoogwaardig aluminium en titanium. De recyclewaarde van aluminium is erg hoog. Dit is de reden waarom bijvoorbeeld frisdrankblikjes van aluminium gemaakt zijn.

Je kunt je kapotte haringen dus gewoon in de vuilnisbak gooien. Deze worden er tijdens het sorteerproces makkelijk uit gepikt en krijgen zo een nieuw leven. Als frisdrankblikje bijvoorbeeld.

Titanium krijgt een steeds betere recyclewaarde. Lange tijd was er te weinig titanium in omloop om hier processen op in te richten. Gelukkig kunnen de meeste sorteerlijnen tegenwoordig titanium ook al goed scheiden en verwerken.

Ook titanium kun je bij eventuele breuk dus gewoon bij het grofvuil gooien. Bij twijfel kun je even je vuilverwerkingsbedrijf contacten.

Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen: titanium is echt snoeihard, die gaan echt je leven lang mee (en langer)!

De kwaliteit wordt opgemerkt, ook Bol.com verkoopt graag mijn producten en de Haringboer reviews zeggen ook meer dan genoeg.

Haringzakken van restmateriaal

Tentharingen zonder haringzak is als een paard zonder teugels.

Na wat omzwervingen bij buitenlandse fabrieken heb ik toch voor een duurzaam product gekozen. En het is nog een Nederlands product ook!

Ik heb met een grote tentmaker in Nederland een haringzak ontwikkeld die gemaakt is van restmateriaal van de tentproductie.

Als een tent wordt uitgesneden heb je namelijk reststukken die nutteloos zijn. Tenminste, nutteloos, ik vind het prachtig materiaal en van mij krijgen ze een nieuw leven in een fantastische haringzak.

Wat voor kwaliteit je dan krijgt? Haha, veel te hoog voor een haringzak natuurlijk. Maar wél erg mooi en duurzaam. Bij elke set tentharingen krijg je er een van mij bij!

Duurzaam verzenden

Hier heb ik jouw hulp een beetje bij nodig. Ik verstuur de haringen namelijk in een ongebleekt doosje. Minder mooi dan een wit doosje, maar wel veel beter te recyclen. Mijn vraag aan jou is dan ook of je de verpakking bij het oud papier wilt gooien. Geef jij je doosje een nieuw leven in een nieuwe uitvoering?

Andere pagina’s op haringboer.nl
Productpagina
Keuzehulp
Instructie
Verantwoord Ondernemen
Over Mij
Reviews
Contact
Haringboer op bol.com

Ik doe mijn uiterste best om jou een heerlijke aankoopervaring en perfecte tentharingen te leveren.
Ben je nou toch niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug!
Geen gedoe bij Haringboer!

LINKS
Tentharingen kiezen
Tentharingen vastzetten
MVO
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Duurzame haringzak
Wie is Haringboer
Haringboer reviews
VRIENDEN
Kubb.nl: hét vakantiespel
Kubb.info: The most awesome holiday game!
top10baas.nl
depieten.nl
Stickerclub
A4 Kleurplaten

Haringboer.nl | KVK: 66000823 | BTW: NL002420884B63 | 8012AS Zwolle
Bol.com | Algemene voorwaarden | Contact

0
Right Menu IconMenu