Menu

Blog #3: Tentharingen action

Oriëntatie Action!

Wanneer je op actieve vakantie gaat wil je maar met een ding bezig zijn: “ACTION!” Je oriënteert je vooraf op de leukste uitjes en zorgt ervoor dat je tijdens je vakantie maximaal kunt ontspannen. Oriënteren is hierom een belangrijk onderdeel van de vakantie, dit zorgt ervoor dat je van tevoren weet wat je allemaal wilt doen, maar ook dat je vast uitjes kunt reserveren. Hoe jammer zou het zijn wanneer het felbegeerde uitje volgeboekt is…

Voorbereiding Action!

En dan is het tijd voor actie. Je bent op vakantie en geniet optimaal. Tijdens de uitjes zorg je dat je optimale gereedschappen bij je hebt om het uitje veilig tot een goed einde te brengen. Je zorgt voor een goede helm, stevige touwen en brengt nogmaals een waterdichte laag aan op je wandelschoenen.

Tentharingen Action!

Niet minder belangrijk zijn de gereedschappen voor je overnachting. Een goede slaapzak zorgt ervoor dat je energie opdoet voor de volgende dag. Een goede tent houdt je droog en insect-vrij, maar dan moet deze tent natuurlijk wel zorgeloos staan. En die keer raden: dat doe je met goede haringen. niet met tentharingen van de action, maar met Haringboer tentharingen. Lichtgewicht en supersterk!

Ben je dus op zoek naar een goede set haringen, bezoek dan eens de website van Haringboer of kijk op Bol.com

0