Menu

Tips tentharingen kopen

Een lange of korte haring, aluminium of titanium: ik heb voor elke kampeerder de beste keuze. Heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken? Kijk dan eens hier.

Ik ontwikkel en verkoop enkel de beste kwaliteit aluminium en titanium tentharingen, ik hou niet van goedkope Haringboer-kopieën van slechte kwaliteit aluminium en titanum en met gereduceerde wanddiktes! Als je dus tentharingen wilt kopen, let dan op de volgende zaken.

Checklist bij het kopen van tent haringen

Aluminium en titanium tentharingen

Aluminium en titanium haringen zijn een stuk efficiënter dan zware stalen tentharingen en stijver dan houten tentharingen. De prijzen van de tentharingen op mijn website zijn altijd inclusief verzending!

Tentharingen van Haringboer

Bezoek eens mijn productpagina om mijn volledige aanbod te bekijken. Ik ben erg blij met de kwaliteit en ben benieuwd wat jij ervan vindt.

0