Menu

Wie is Haringboer

Mijn naam is Reinier Tijssen en ik ben een productontwerper. Sinds 2013 ontwikkel ik een eigen merk lichtgewicht tentharingen die ik via meerdere platforms verkoop, waaronder bol.com. Vanuit mijn passie voor ondernemerschap en een marktvraag naar top-kwaliteit lichtgewicht haringen voor een passende prijs, ben ik de uitdaging uitgegaan om eigen merk tentharingen te gaan ontwikkelen: Haringboer was geboren!

Door niet te bezuinigen op materiaalsoort en middels computer-simulaties optimaliseer ik de tentharingen om licht en sterk te zijn! Dit is vanuit mijn achtergrond als productontwerper bekend terrein. Duurzaamheid speelt een grote rol in het ontwikkelproces.

Voordelen van kopen bij Haringboer.nl
Alle aangeboden tentharingen op voorraad!
⚬ Gratis verzending binnen 1-2 werkdagen
Alleen de allerbeste kwaliteit aluminium en titanium
⚬ Gratis haringzak bij elke bestelling
Alle haringen op 1 overzichtelijke pagina
Hulp bij het kiezen van de juiste tentharing

Ik vind goede service erg belangrijk! Wanneer je ontevreden bent over mijn product dan kun je deze gewoon terugsturen. Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Je betaalt enkel de kosten voor het retourneren van de producten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.