Menu

Wie is Haringboer

Mijn naam is Reinier Tijssen en ik ben een productontwerper. Sinds 2013 ontwikkel ik een eigen merk lichtgewicht tentharingen. Deze verkoop ik via verschillende kanalen, waaronder bol.com. Vanuit mijn passie voor betaalbare topkwaliteit, ben ik de uitdaging uitgegaan om eigen merk tentharingen te ontwikkelen: Haringboer was geboren!

Door niet te bezuinigen op materiaalsoort en middels computer-simulaties optimaliseer ik de tentharingen om licht en sterk te zijn! Dit is vanuit mijn achtergrond als productontwerper bekend terrein. Duurzaamheid speelt tijdens ontwikkeling, productie en distributie een belangrijke rol.

Ik vind goede service erg belangrijk! Wanneer je ontevreden bent over mijn product dan kun je deze gewoon terugsturen. Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Je betaalt enkel de kosten voor het retourneren van de producten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

0