Wie is Haringboer?

Reinier Tijssen, Wie is Haringboer?

Ik ben Reinier Tijssen en ik ben een productontwerper. Sinds 2013 ontwikkel ik een eigen merk lichtgewicht tentharingen. Deze verkoop ik via verschillende kanalen, waaronder bol.com. Vanuit mijn passie voor betaalbare topkwaliteit, ben ik de uitdaging uitgegaan om eigen merk tentharingen te ontwikkelen: Haringboer was geboren!

Ik ontwikkel middels het ODM principe. Hierbij maak je gebruik van bestaande mallen die je optimaliseert naar eigen inzicht. Hierdoor krijg je unieke, geoptimaliseerde producten tegen een betaalbare prijs!

Door niet te bezuinigen op materiaalsoort en middels computer-simulaties optimaliseer ik de tentharingen om licht en sterk te zijn! Dit is vanuit mijn achtergrond als productontwerper bekend terrein. Duurzaamheid speelt tijdens ontwikkeling, productie en distributie een belangrijke rol.

Ik vind goede service erg belangrijk! Wanneer je ontevreden bent over mijn product dan kun je ze gewoon terugsturen. Je krijgt altijd je volledige aankoopbedrag terug. Je betaalt enkel de kosten voor het retourneren van de producten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

LINKS
Tentharingen kopen
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Tentharingen vastzetten
Duurzame haringzak
Kampeer haringen
MVO
Tentharingen kiezen
Tentharingen België 🇧🇪
Zelt hering Deutschland 🇩🇪
Tips bij tentharingen kopen
Wie is Haringboer
Haringboer reviews
"Haringen tent"
BLOGS
Leave No Trace
Houten tentharingen
Tentharingen action
Wild kamperen
Alle Blogs

VRIENDEN
Kubb.nl: hét leukste vakantiespel
top10baas.nl: de leukste lijstjes
depieten.nl: Sint cadeautjes
Meedoen met de Stickerclub?
Bol.com --> Haringboer

Niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug!
Haringboer.nl | KVK: 66000823 | BTW: NL002420884B63 | 8012AS Zwolle
Bol.com | Facebook | Twitter | Marktplaats | Algemene voorwaarden | Contact

0